ROHDE En GRAHL

ROHDE En GRAHL

ROHDE & GRAHL behandelt elke inrichtingsvraag op een veelzijdige manier en is een groot voorstander van een open dialoog. Wij kijken naar de vraag achter de vraag en vinden inrichting niet iets van de korte termijn. Integendeel, we houden rekening met ambitie, strategie, identiteit, organisatiestructuur en uiteraard het budget. Daarom graven wij graag iets dieper. Zodat wij u in alle opzichten duurzaam en perfect op maat van dienst kunnen zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van inspirerende werk- en leeromgevingen. Daarbij hanteren wij ‘working well’ als belangrijkste principe. Een goede werkplek is meer dan de optelsom van een tafel en een stoel. Wij zijn ervan overtuigd dat de inrichting van uw kantoor bepalend is voor uw bedrijfsprocessen, de motivatie van uw medewerkers, de ondersteuning van uw identiteit en bijvoorbeeld de aansluiting bij Het Nieuwe Werken. Een inrichting van ROHDE & GRAHL heeft daardoor veel meer te bieden dan alleen de noodzakelijke functionaliteit.

Een zorg minder
Als u in zee gaat met ROHDE & GRAHL krijgt u één aanspreekpunt met daarachter een organisatie die haar beloftes waarmaakt. Van werkplek tot verlichtingsplan en van cablemanagement tot verbouwing. Wij verzorgen al deze activiteiten en de coördinatie ervan. Dat betekent voor u een zorg minder! Met korte lijnen, een persoonlijke aanpak en een onderscheidend ‘working well’ concept bouwen wij aan onze relaties. Onze referenties spreken voor zich.

Working well
ROHDE & GRAHL draagt bij aan het succes van haar relaties door het ontwikkelen van unieke conceptuele inrichtingen. Onze medewerkers doen dit op basis van onze visie ‘working well’, hun ruime ervaring en vakkennis, en diepgaande kennis van onze relaties.
Wij ontwerpen, vervaardigen en leveren hoogwaardige, verantwoorde en innovatieve producten. Met deze producten uit onze eigen fabrieken en met die van zorgvuldig gekozen partners, realiseren wij een inspirerende en duurzame werkomgeving.

Inrichting op maat
Om een inspirerende werkomgeving tot stand te brengen is een inrichting op maat nodig. Dat geldt voor het advies, het ontwerp en de producten, maar ook voor de dienstverlening. Hoewel we uitstekend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt, zullen we nooit blindelings de laatste trends volgen. Onze medewerkers kijken eerst naar uw situatie, behoeften en wensen en pas daarna geven ze u een goed onderbouwd advies waarin uw medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien. Niet voor n

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoormeubelen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

ROHDE En GRAHL
Basicweg 22
3821BR Amersfoort

+31 (0)33 4535090

Deel deze pagina

ROHDE+En+GRAHL img