Mayer Zitmeubel - Agenturen Huis in t Veld

Mayer Zitmeubel - Agenturen Huis in t Veld

Bewezen tijdloze kwaliteit:

De firma Mayer Sitzmöbel GmbH & Co. KG bestaat al sinds 1890 en heeft zich ondertussen al ruim 130 jaar bewezen door kwalitatief hoogstaande en eigentijdse meubelen te produceren.

Als ambachtelijke producent uit Bayern(DLD) heeft de Firma Mayer zich ondertussen toegelegd op de productie van hoogwaardige zitmeubelen en toebehoren. Barkrukken, Eetkamer- en Bureaustoelen zijn in een royaal assortiment in veelal in leer, microvezel, laminaat en textiel leverbaar.

"Kwalteit kent geen tijd" is al tientallen jaren het Mayer motto!!

Zitcomfort en talrijke kleuren: In het verleden is er veel tijd gestoken in het eigen beheer ontwikkelen van comfortabele en ergonomische zittechnieken voor de diverse meubelen. Door onze interieurspecialisten is vrij recent wederom een eigentijdse Stofcollectie samengesteld die alles bij elkaar meer dan 100 verschillende stoffen en kleuren omvat. Mayer Sitzmöbel staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en biedt 5 jaar garantie op alle technische delen van haar meubelen.

Comfortabel zitten en fraaie design zitmeubelen zijn van alle tijden. Of u nu op zoek bent naar keukenstoelen, bar- of baliekrukken of juist stoelen voor uw HomeOffice of bedrijfsmatige kantoor - MAYER Sitzmöbel heeft de perfecte zitoplossing die voldoet aan de meest uiteenlopende behoeften . Heeft u een aandacht voor Design en/of Ergonomie? Dan vindt u zeker het juiste model in ons brede assortiment. We wensen u veel plezier tijdens het zoeken naar het juiste zitmeubel! Uw team van MAYER. Mocht u onverhoopt onvolkomenheden aan onze Mayer Zitmeubelen ervaren laat het ons weten.Sitzmöbel

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Mayer Zitmeubel - Agenturen Huis in t Veld
Myrtillushof 73
7325 VM Apeldoorn

+31 +31 6 22060004
Mayer@keukenagenturen.com

KvK

Nummer
08183438

Status
Actief

Deel deze pagina

Mayer+Zitmeubel+-+Agenturen+Huis+in+t+Veld img