Egner KantoorspecialistenGeopend tot 17.30

kantoormeubelenzaken - Egner Kantoorspecialisten - kaartoverzicht

Egner Kantoorspecialisten

Egner thuis op kantoor is de totaalleverancier voor kantoor, wij concentreren ons op leveringen in de kop van Noord Holland maar onze dekking is landelijk.
Wij leveren deels uit voorraad een zeer brede lijn kantoor- en printsupplies en facilitaire producten. Middels “dropshipment” leveringen kunnen wij praktisch alle kantoor-, printer- en facilitaire artikelen de volgende dag ergens in Nederland afgeleverd krijgen.

Wij bieden uitgebreide print- en scanoplossingen en leveren touchscreen presentatiepanelen voor het onderwijs en het bedrijfsleven.
Voor kantoor- en projectinrichting zijn wij uw “aannemer van de binnenkant”, wij creëren in samenspraak met de opdrachtgever een prettige werkomgeving met goede oplossingen voor ergonomie, licht, geluid en sfeer.
Bel of mail ons voor een informatief gesprek; no cure no pay.

De nieuwste ontwikkeling binnen Egner thuis op kantoor is het Egner kantoorcentrum;
op onze verdieping zijn flexwerkplekken en is een vergader-/presentatieruimte gecreëerd welke per dagdeel of per uur (vergaderruimte) te huur zijn. Alle benodigde voorzieningen zoals gratis draadloos internet zijn aanwezig evenals voldoende (gratis) parkeerruimte.

Computers, printers, faxen en kopieermachines, of alles in één.

De techniek op het gebied van kantoor-apparatuur is voortdurend in beweging. Vandaag zien we dat nieuwe apparatuur veel verschillende functies kunnen uitvoeren. Dus bijvoorbeeld een kopieermachine die ook als fax, als scanner en als printer dienst kan doen. Wij volgen die ontwikkelingen op de voet en kunnen u een realistisch en actueel advies geven voor uw situatie. Niet merk-gebonden, maar een aan-beveling gebaseerd op techniek, gebruik, prijs en prestatie.
Natuurlijk nemen we ook de begelei-ding, en de zorg voor onderhoud voor onze verantwoording.

Een werkplek moet tegenwoordig functioneel en comfortabel zijn. Goed meubilair bevordert immers de productiviteit.

Bij Egner kunt u uit vele kleuren en materialen kantoormeubilair kiezen. Dat geeft een persoonlijke tint aan de inrichting van uw kantoorruimte. In onze showroom hebben we praktische en moderne mogelijkheden opgesteld. Kom eens langs en laat u adviseren.

Services

  • Bezorgservice
  • Webwinkel

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoormeubelen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Egner Kantoorspecialisten
Industrieweg 27
1785AG Den Helder

+31 (0)223 673333

Links

Website

Deel deze pagina

Egner+Kantoorspecialisten img