Van der Laan Kantoorefficieny

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

kantoormeubelenzaken - Van der Laan Kantoorefficieny - kaartoverzicht

Van der Laan Kantoorefficieny

Van der Laan Kantoorefficiency is een kantoorvakhandel/ -groothandel. Wij werken bedrijfsmatig vanuit ons pand aan de Loodzetter 3 in Stadskanaal.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en wij hebben ons gespecialiseerd op de bedrijfsmatige klant. Wij zijn aangesloten bij een Europese inkooporganisatie en diverse dealerschappen. Wij kopen zo veel mogelijk rechtstreeks vanaf de fabrikant. Daarnaast importeren wij diverse meubellijnen, met als voordeel dat wij kunnen concurreren met landelijke aanbieders. Vaste afnemers krijgen hun goederen op rekening waarvan de factuur later volgt.

Bestellingen worden gratis zonder franko grens in een straal van 80 kilometer rond Stadskanaal bezorgd (daarbuiten in overleg met de klant). Naast een eigen montagedienst hebben wij een technische servicedienst voor alle soorten en merken kantoormachines. Onze monteurs wonen verspreid over Groningen, Friesland en Drenthe, zodat wij snel ter plaatse kunnen zijn voor reparatie en service.

Kantoorartikelen, kantoor- en kantinemeubilair, kantoormachines, baliewerken, kortom alles voor kantoor: bij ons bent u aan het juiste adres.

Kom vrijblijvend langs of bel voor een afspraak en ik kom vrijblijvend bij u langs om mijzelf en ons bedrijf aan u voor te stellen.

Services

  • Bezorgservice
  • Webshop

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 18.00
dinsdag8.30 - 18.00
woensdag8.30 - 18.00
donderdag8.30 - 21.00
vrijdag8.30 - 18.00
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoormeubelen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van der Laan Kantoorefficieny
Koperslager 4
9502DA Stadskanaal

+31 (0)599 620977

Deel deze pagina

Van+der+Laan+Kantoorefficieny img