Haworth Benelux

Haworth Benelux

Onze Visie

"Bij Haworth worden mooie en effectieve werkomgevingen gecreëerd."

Haworth is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van kantoormeubilair, die zonder problemen in alle omgevingen geïntegreerd kunnen worden. Het hoofd-kantoor is gevestigd in Holland, Michigan VS. Van dit centrum uit heeft Haworth zich tijdens de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een Global Player. De onderneming is vertegenwoordigd in meer dan 120 landen en bezit ontwikkelings- en productiebedrijven in China, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje, Zwitserland, India, Canada en de VS.
Onze Missie

Onze missie is door het toepassen van onze producten, diensten en kennis, elke eindgebruiker te voorzien van een op hun wensen aangepast interieur die de werkzaamheden, de werkomgeving en geest stimuleert.

Alle Haworth producten staan voor wereldwijde trendontwikkelingen en weerspiegelen het voortdurend streven naar verdere ontwikkeling. Haworth heeft een bedrijfscultuur opgericht die staat voor absolute tevredenheid bij de klant, technisch- en innovatieve ontwerpen die duurzaam vervolledigd worden door een uitgesproken milieubewustheid.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Haworth Benelux

  • Ontwerp

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoormeubelen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Haworth Benelux
Laanakkerweg 2/D
4131PA Vianen

+31 (0)30 2877060

Links

Website

Deel deze pagina

Haworth+Benelux img