BMA Ergonomics

BMA Ergonomics

De combinatie van medische en technische kennis vormt de basis van BMA Ergonomics. Al jarenlang verrichten en ondersteunen we onderzoek. De aldus vergaarde kennis over biomechanica, ergonomie en arbeidsfysiologie vertalen we naar bruikbare informatie voor onze dealers, voor Arbo-diensten, ergonomen, architecten en eindgebruikers.

In de biomechanica gaat het om fysiologie (de doorbloeding en voeding van spieren en gewrichten) en mechanica (de krachten die worden uitgeoefend op de spieren en het bewegingsapparaat). Dankzij met name de mechanica is inzicht verkregen in de belastbaarheid van het steun- en bandapparaat en is vastgesteld dat statische belasting van het lichaam slecht en derhalve risicovol is.

Werken in een statische houding en te weinig bewegen leiden tot onvoldoende doorbloeding en voeding, hetgeen de oorzaak kan zijn van chronische pijnklachten in de lage rug of het nek-/schoudergebied. Dit kan hernia of artrose tot gevolg hebben. En juist deze klachten zijn de grootste oorzaak van ziekteverzuim. Door meer te bewegen en gebruik te maken van ergonomisch verantwoord meubilair kan veel worden voorkomen of opgelost.

De beeldschermstoel is uniek. Een synthese van ergonomie, biomechanica en vormgeving in diverse uitvoeringen.

Ter voorkoming van statische belasting bij zittend werk is een correcte ondersteuning van rug en armen essentieel. Het gepatenteerde bewegingsmechaniek in onze beeldschermstoelen ondersteunt en ontspant rug, nek en armen in elke zithouding, waarbij de voeten gewoon contact met de vloer behouden.

De praktijk heeft inmiddels bewezen dat onze beeldschermstoel zeer succesvol is en onontbeerlijk in de strijd tegen het ziekteverzuim.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoormeubelen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

BMA Ergonomics
Schoenerweg 4
8042PJ Zwolle

+31 (0)38 4229322

Links

Website
-

Deel deze pagina

BMA+Ergonomics img